Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt inbrekers Dordtse golfclub in bosjes

0

DORDRECHT – In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 augustus kreeg de politie rond 3.00 uur een melding van een inbraakalarm bij Golfclub De Merwelanden. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek er daadwerkelijk ingebroken te zijn. Al snel werd duidelijk dat de inbrekers via een raam in het clubhuis waren gekomen.

Nadat diverse agenten hadden gezocht in de omgeving werden er twee verdachten gevonden in struiken nabij het clubhuis aan de Vogelaarsweg. De twee mannen zijn aangehouden. ‘Het gaat om twee 23-jarige mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats’, aldus de politie. Bij de mannen trof de politie geldkistjes met inhoud aan. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer