Tiplijn: 06-19541384

Man rijdt door rood en wordt aangereden in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een man is vrijdagmiddag aangereden op de Korte Parallelweg in Dordrecht. Even na 15.30 uur fietste de man door rood, over een voetpad op de kruising met het Wilgenbos. Een auto, die groen licht had, wilde afslaan richting de Dokweg en zag de man met zijn fiets te laat. Bij de botsing die volgde raakte de fietser niet gewond.

Toen de bestuurder van de auto de man aansprak en zag dat hij niet gewond was reed hij door. Een getuige had inmiddels 112 gebeld omdat zij de man op de grond zag liggen en niet wist wat zijn toestand was. Na de melding kwamen diverse politieagenten en een ambulance ter plaatse.  Het verlaten van de plaats van een ongeval is een misdrijf. De fietser, die zelf fout was, heeft geen aangifte gedaan tegen de automobilist, voor het verlaten van de plaats van het ongeval. De politie heeft de situatie in kaart gebracht.

IMG_2320 IMG_2321 IMG_2323 IMG_2324

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Fietser was niet gewond, was vastgesteld, wat had de bestuurder van de auto dan moeten doen?
    Door rood rijden met de fiets mag tegenwoordig wel ongestraft, wat een kansloos land is het hier toch aan het worden!

Reageer