Tiplijn: 06-19541384

Jongen (4) komt in aanrijding met auto in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de kruising van de Jongkindstraat met de Willem Marisstraat in Dordrecht is vrijdagavond rond 18.50 uur een 4-jarige jongen aangereden door een auto. De automobilist reed door de Willem Marisstraat toen de 4-jarige knul plotseling uit een zijstraat kwam. Een aanrijding was het gevolg.

Direct na de aanrijding rende de jongen weg, richting de woning van zijn ouders aan het Mauveplein. De automobilist kon het jongetje niet meer volgen en is vervolgens ook weggereden. Later bleek dat de jongen toch mogelijk gewond was geraakt, waarop ambulance en politie ter plaatse kwamen.

Een verkeersspecialist van de politie heeft foto’s gemaakt van de situatie. Het kenteken van de betrokken auto is bekend en de politie zal contact met de bestuurder opnemen.

Gevaarlijk
Volgens buurtbewoners is de Willem Marisstraat in Dordrecht een gevaarlijke straat geworden. ”Sinds de Jacob Marisstraat is afgesloten is deze straat een racebaan. Er zijn geen verkeersdrempels niks”, aldus een bezorgde buurtbewoner. Een deel van de Jacob Marisstraat is sinds drie jaar afgesloten en sindsdien nemen veel meer automobilisten de Willem Marisstraat. De politie heeft al toegezegd een melding van de situatie te maken bij de gemeente Dordrecht. Volgens getuigen speelde de snelheid in dit geval geen rol.

IMG_4377 IMG_4378 IMG_4380 IMG_4382

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer