Tiplijn: 06-19541384

Vrouw onwel door verdacht zakje in brievenbus Dubbelstraat Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij de hulpdiensten kwam donderdagavond 20 augustus een melding binnen van een onwelwording na het in aanraking komen met een verdacht zakje in een portiekflat in Dordrecht. Een vrouw trof het verdachte voorwerp net voor 20.00 uur aan in haar brievenbus in een flat aan de Dubbelstraat in de wijk De Staart. De politie sloot na de melding direct een gedeelte van de straat af.

Tactische rechercheurs van de politie gingen op onderzoek uit. De brandweer stond hierbij uit voorzorg paraat. Na een uur bleek het verdachte zakje geen gevaar op te leveren voor de omgeving. Nadat dit duidelijk werd ging de brandweer retour. Ambulancepersoneel onderzocht de vrouw die in aanraking was gekomen met het verdachte voorwerp en hierdoor last had van haar luchtwegen. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

In het zakje dat werd aangetroffen zat een nog onbekende poeder. De tactische rechercheurs hebben de stof in het zakje onderzocht. Daaruit is gebleken dat het om een niet-gevaarlijke stof gaat. “De melding was voor ons serieus genoeg om er onderzoek naar te doen,” vertelt een politievoorlichtster. Verder onderzoek moet uitwijzen welke poeder er in het zakje heeft gezeten. Ook wordt degene die het zakje in de brievenbus heeft gestopt nog gezocht.

IMG_4268 IMG_4273 IMG_4275 IMG_4276 IMG-20150820-WA0065 IMG_4278 IMG_4285 IMG_4284
 
Poederbrief Dubbelstraat 023

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer