Tiplijn: 06-19541384

Grote hoeveelheid gestolen sieraden mogelijk afkomstig van inbraken in de Alblasserwaard

0

ALBLASSERWAARD – De politie heeft 19 mei 2015 op heterdaad drie mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden na een woninginbraak in Dinteloord. In het huis en de auto van de verdachten zijn diverse goederen, waaronder meer dan 200 stuks sieraden en horloges, aangetroffen. Dinsdag 18 augustus plaatste de politie een oproep op internet met foto’s van de gestolen goederen.

Na onderzoek is gebleken dat de verdachten zich vermoedelijk op grote schaal bezig hebben gehouden met woninginbraken in met name de Alblasserwaard en Brabant. De politie is nog bezig met het onderzoek en zou daarvoor graag in contact komen met de rechtmatige eigenaren van de spullen.

Herkent u de sieraden als uw eigendom of weet u misschien van wie ze zijn? Noteer dan de code die op de foto staat en bel de politie op nummer 0900-8844. U kunt daarbij vragen naar het High Impact Team in Dordrecht. Ook kan u via het tipformulier op de site van de politie contact opnemen.

Foto’s: Politie (klik op de afbeelding om te vergroten)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer