Tiplijn: 06-19541384

Diverse ongevallen op de N3 tijdens de ochtendspits

0

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Dinsdagochtend hebben er in de ochtendspits diverse aanrijdingen plaatsgevonden op de N3 tussen Papendrecht en Dordrecht. Even na 8.00 uur vond er een zogenaamde kop-staartbotsing plaats op de N3 bij Dordrecht richting de A16. Naast de politie kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Even later, rond 9.00 uur, vond er een aanrijding plaats bij Papendrecht richting de A15. Bij dit ongeval waren drie voertuigen betrokken. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel raakten diverse auto’s flink beschadigd.

Op de N3 richting Dordrecht stond rond 9.00 uur ook een voertuig met pech. Het voertuig is door een takel afgevoerd. Door de ongelukken en het pechgeval ontstond er file in beide richtingen.

Foto: Politie

CMrDXrGUEAAsqfQ

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer