Tiplijn: 06-19541384

Schoten gelost op woning in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Bewoners aan het Berlijnseplein in Zwijndrecht werden in de nacht van zondag 16 op maandag 17 augustus op ruwe wijze uit hun slaap gewekt. Rond 4.00 uur werden er enkele schoten gelost op een raam en een deur van één van de woningen. Bij het schietincident raakte niemand gewond.

De bewoners, een gezin met daarin drie jonge kinderen, waren op het moment van de schietpartij thuis. De politie startte ter plaatse een groot onderzoek op en kamde de omgeving uit met behulp van politiehonden. Bij de woning werden diverse hulzen gevonden. ‘De politie onderzoekt in welk milieu het incident zich heeft afgespeeld’, aldus een woordvoerder van de politie. Er is vooralsnog niemand aangehouden en de politie is nog opzoek naar de schutter(s).

IMG_1908-2IMG_1907-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer