Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt messen, harddrugs en losgeld bij fouilleeractie in Dordt

1

DORDRECHT – Bij een preventief fouilleeractie vrijdag in Dordrecht zijn in totaal 5 messen, een busje gas, harddrugs en geld in beslag genomen. De wapenbezitters kregen een dagvaarding, een geldboete of een verwijzing naar Halt.

Op vrijdag 14 augustus werd van 15.30 uur tot 19.00 uur preventief gefouilleerd op de P.A. de Genestetstraat. De politie controleerde 23 auto’s en 78 personen. De actie leverde vijf arrestanten op, een werpmes, een vlindermes, een vleesmes, een busje gas en twee andere messen. Tevens werd er een automobilist aangehouden met 4000 euro cash en 5 gram harddrugs op zak. Zijn auto is ook in beslag genomen. Hiernaar wordt nog nader onderzoek gedaan.

De P.A. de Genestetstraat behoort tot het veiligheidsrisicogebied. Preventief fouilleren mag alleen in de zogenaamde veiligheidsrisicogebieden, die zijn aangewezen door de burgemeester.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer