Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust brandende containers tegen woning Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Maandagochtend 17 augustus werd rond half zes melding gemaakt van een brand bij een woning aan de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam. De melder zou brand zien op de eerste verdieping van de woning. Omdat er mogelijk mensen in de woning aanwezig zouden zijn werd direct vanaf de meldkamer opgeschaald werd naar ‘middelbrand’. Twee blusvoertuigen en een ambulance werden op pad gestuurd.

Na aankomst bleek dat de brand niet in de woning maar voor de woning woedde. Drie containers tegen de woning stonden in lichterlaaie. De brandweer wist de brand snel te blussen en voorkwam dat de brand oversloeg op de woning. De schade is beperkt gebleven. Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0018 IMG_0019 IMG_0021

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer