Tiplijn: 06-19541384

Schuurtje in brand bij sloopwoningen in Gorinchem

1

GORINCHEM – De brandweer is in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 augustus voor een brand in de Loevesteinlaan in Gorinchem. Rond 04.30 uur ontstond daar brand in een schuurtje achter een woning. De woningen in die straat staan al langere tijd leeg en worden binnenkort gesloopt.

Het schuurtje brandde volledig af. De brandweer kon wel voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen grotere schuur.

Oorzaak
De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar het lijkt te gaan om brandstichting. Eerder deze maand gingen er in dezelfde wijk al enkele containers in vlammen op. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC08395 DSC08403 DSC08423 DSC08427

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. carla verhoeven on

    ik vind het heel erg dat het schuurtje van mijn vader in de brand is gestoken, wij hebben daar ruim 46 jaar gewoond,, mijn vader is helaas overleden maar als mijn vader nog in leven geweest zou zijn dan was dat wel een verschikking geweest voor hem, het was zijn hobby schuurtje, ik wil even vermelden dat het huis en de schuur staat in de jan van der heijdenstraat en niet in de loevesteinlaan

Reageer