Tiplijn: 06-19541384

Dronken man rijdt met auto op vluchtheuvel in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is zaterdagavond 15 augustus met zijn auto op een vluchtheuvel gereden. Dit gebeurde rond 20.30 uur op Rijksstraatweg in Dordrecht. In de auto zaten naast de man ook twee kinderen en een hond.

Toen een man bij een naastgelegen woning een takelwagen wilde bellen roken de bewoners argwaan. De man stonk naar alcohol en was niet helemaal helder. Hierop belden de bewoners 112. Na de melding kwamen de politie en een ambulance ter plaatse. Al snel bleek dat  er niemand gewond was geraakt bij het ongeval.

Toen de man moest blazen bleek dat het alcoholpercentage in zijn bloed inderdaad te hoog was. Hierop werd de man aangehouden door de politie. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De kinderen en de hond zijn door het personeel van de ambulance naar huis gebracht.

Foto: Andrew Flohr

image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer