Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Dordrecht voor gevallen scooterrijder; slachtoffer blijkt onder invloed

0

DORDRECHT – Een traumahelikopter, twee ambulances en politie-eenheden zijn vrijdagavond rond 21.45 uur uitgerukt naar de Galileilaan in Dordrecht. Een beschonken jongeman kwam daar met zijn snorscooter ten val. Een buurtbewoner die een klap hoorde trof de gevallen scooterrijder buiten bewustzijn aan. Toen ambulancepersoneel ter plaatse kwam was de scooterrijder weer aanspreekbaar. Zijn verwondingen bleken dusdanig mee te vallen dat de traumahelikopter, die al boven Dordrecht vloog, werd gecanceld.

De jongen werd door ambulancepersoneel nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Vervolgens moest de scooterrijder blazen en bleek hij een slok teveel op te hebben. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse.

IMG_3955 IMG_3960 IMG_3961 IMG_3967 IMG_3968 IMG_3970

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer