Tiplijn: 06-19541384

Roemeense straatverkopers opgepakt in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdag 13 augustus om 20.00 uur drie Roemenen aangehouden die op de Vest in Dordrecht diverse goederen aan het passerende publiek te koop aanboden. Agenten onderzochten een melding van een voorbijganger die de handelswijze van de drie personen niet vertrouwde. Agenten die snel ter plaatse waren, spraken daarop het drietal aan. Het bleek te gaan om drie Roemenen van 21, 24 en 28 jaar oud.

De drie straatverkopers hadden 22 messensets bij zich, diverse mobiele telefoons zonder registratienummers, babykleding en andere goederen. Zij konden geen aannemelijke verklaring geven omtrent de herkomst. De politie hield daarop het drietal aan en nam de goederen in beslag. Naar de herkomst van de artikelen stelt de politie een nader onderzoek in. Het drietal zit nog vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer