Tiplijn: 06-19541384

Politie haalt drie honden uit zwaar vervuilde woning

4

ALBLASSERDAM – De dierenpolitie heeft vrijdagmiddag 14 augustus 2015 samen met de wijkpolitie en een inspecteur van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming drie honden uit een woning in Alblasserdam laten halen. Het betreffende huis bleek ernstig vervuild te zijn met poep, plas en kots.

De honden zijn meegenomen naar een dierenarts en werden daarna in Rotterdam, in een ander pand van dezelfde eigenaar, ondergebracht. De dieren mogen terug naar de woning in Alblasserdam, als de bewoner zijn huis heeft schoongemaakt. De eigenaar laat weten dat hij de dieren voorlopig in Rotterdam houdt.

De politie trad de woning binnen, naar aanleiding van meldingen uit de buurt over mogelijk verwaarlozing. Een slotenmaker ‘flipperde’ de woning voor de agenten open.

Foto’s en tekst: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_9074-Medium 20150814_100059-Medium IMG_9094-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Waarom worden de honden niet weggehaald bij de eigenaar , als hij er niet goed voor zorgt , neem je verantwoordelijk heid

  2. Ben ik een van de weinigen die dit niet begrijpt ? Kots pies en poep……en de dieren zijn overgeplaatst naar een ander pand van de eigenaar…….
    Het moet toch niet gekker worden. Ik begrijp dat de honden ook niet werden uitgelaten anders zou het er niet vol liggen met viezigheid. Weghalen daar en nooit geen dieren meer voor deze viespeuk ! Schande politie en inspectiedienst. Neem mij maar aan als inspecteur, dan zag het er veel beter uit voor dieren !!

  3. Grote schande weer ! Denk de dierenbescherming nu dat de de eigenaar in een keer voor zijn dieren gaat zorgen ????????? Wat een zooitje weer …

  4. Dierenvriend on

    Silvia, laat je bloeddruk maar rustig weer zakken….. je reageert op een item van bijna een jaar geleden

Reageer