Tiplijn: 06-19541384

Brandweer opnieuw naar Oud-Beijerlandse woning na blikseminslag

0

OUD-BEIJERLAND – De Oud-Beijerlandse brandweer is vrijdagmiddag opnieuw uitgerukt naar een woning aan het Koetshuis. Donderdagavond 13 augustus ontstond rond 23.15 uur brand in de betreffende woning na een blikseminslag. Op de zolderkamer was rook waarneembaar. Na blussen en het demonteren van het plafond en enkele voorzetwandjes gaf de brandweer het sein brandmeester.

Toen de bewoners vrijdagmiddag de stroom weer inschakelden was weer een brandlucht waarneembaar in de woning. Opnieuw werd de brandweer gebeld, die net voor 14.00 uur uitrukte en op onderzoek uit ging. Binnen een halfuur werd de oorzaak van de brandlucht gevonden. Vervolgens is met de hoogwerker nog een nacontrole gedaan.

Foto’s: Maries Willemsen

IMG_0003 IMG_0004 IMG_0006 IMG_0008 IMG_0026 IMG_0029

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer