Tiplijn: 06-19541384

Man aangehouden na diefstal geld uit bedrijfsbus in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft woensdagmiddag 12 augustus een man aangehouden. Even voor 13.00 uur werd de man op heterdaad betrapt bij het stelen van 95 euro uit een bedrijfsbus. De bus stond geparkeerd op het terrein van de Ds. Abraham Hellenbroekschool aan de Rotterdamseweg.

Drie bouwvakkers waren bezig met dakwerkzaamheden aan het schoolgebouw. Twee van de werkmannen zagen de man, belden direct de politie en gaven het signalement door van de dief. Even later kon de man in de buurt van de Rotterdamseweg worden aangehouden.

Eerdere diefstal
De eigenaar van de bus was al eerder slachtoffer geworden van diefstal. Afgelopen week werd zijn smartphone uit zijn bus gestolen. Bij de aanhouding van de verdachte werd een smartphone aangetroffen van hetzelfde type als het gestolen exemplaar. Of de diefstal van de telefoon door dezelfde man is gepleegd wordt onderzocht door de politie.

IMG_1234[1]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer