Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (48) vermist vanuit Alblasserdam; politiehelikopter zoekt mee (update)

0

ALBLASSERDAM – Vanuit Alblasserdam wordt een 48-jarige vrouw vermist. De vrouw zou lopend of met de fiets zijn vertrokken. De politie spreekt van een urgente vermissing en doet via Burgernet en social media de oproep om uit te kijken naar haar. Agenten zijn op zoek naar de vermiste vrouw, ook een vanuit de lucht wordt gezocht met behulp van een politiehelikopter.

Het gaat om een blanke vrouw met geblondeerd haar. Ze heeft een stevig postuur en draagt een felroze T-shirt. Heeft u informatie over de vermiste vrouw? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Update: De vermiste vrouw is rond 14.30 uur aangetroffen bij het jachthaventje aan de Kortlandse Kade in Alblasserdam. Vier politie-eenheden, die in Alblasserdam naar de vrouw aan het zoeken waren, gingen ter plaatse. Gezien de toestand van de vrouw kwam tevens een ambulance ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft de vrouw voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

DSC_0361

DSC_0366

DSC_0378

DSC_0383

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer