Tiplijn: 06-19541384

Auto te water langs de A15 bij Vuren

0

VUREN – Maandagmiddag even voor 17.00 uur is een 28-jarige man uit het Brabantse Oosterhout met zijn auto in een sloot terecht gekomen. Het ongeval vond plaats op de A15 ter hoogte van Vuren. De man werd met onbekend letsel naar het UMC in Utrecht overgebracht.

Een getuige had gezien dat de man al enige tijd op de linker rijstrook reed en volgens langzaam via de rechterrijstrook en de vluchtstrook in de berm terecht kwam en in de sloot belandde.

Omstanders die het ongeval hebben zien gebeuren gingen direct te water en hebben de man uit de auto gehaald. Zij startten direct met reanimeren. Dit werd even later overgenomen door ambulancepersoneel. Voor het ongeval werd ook een traumaheli ingezet. Er is nog enige tijd door de brandweer gezocht naar andere inzittenden die mogelijk in de auto zouden hebben gezeten. Dit bleek niet het geval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer