Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner (67) gewond na aanrijding met kat in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een 67-jarige man uit Zwijndrecht is zondag 9 augustus 2015 gewond geraakt, nadat hij over een kat reed. De wielrenner fietste rond het middaguur over de Dorpsstraat in Oud-Alblas. Ter hoogte van de Oranjelaan stak onverwachts een kat de weg over. De Zwijndrechter kon het dier niet meer ontwijken en reed er dwars overheen. De man kwam hierdoor hard ten val en liep schaafwonden en mogelijk zelfs botbreuken op.

Omdat de fietser buiten kennis leek te raken, werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de eerste ambulance werd de inzet van de traumahelikopter geannuleerd. De man was weer goed aanspreekbaar. Hij is met letsel aan zijn armen, benen, sleutelbeen en schouder naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling en onderzoek.

De kat raakte vermoedelijk ook gewond, maar was na het ongeval onvindbaar.

20150809_120241 (Medium) 20150809_121145 (Medium) IMG_7417 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer