Tiplijn: 06-19541384

Nablussen na grote brand in Groot-Ammers nog in volle gang

1

GROOT-AMMERS – De brandweer is nog zeker tot middernacht bezig met het nablussen na een grote brand in Groot-Ammers. Zondagavond ontstond brand in een loods van afvalverwerker Korenet, aan de Transportweg. Brandweerposten uit de hele regio kwamen ter plaatse om de brand, waarvan de rookwolken in de verre omgeving te zien waren, te blussen.

Nablussen
Maandag werd duidelijk dat de nabluswerkzaamheden nog enige tijd in beslag nemen, mogelijk zelfs nog enkele dagen. Een aannemer is maandag begonnen met het slopen van de loods, die door de brand instabiel was geworden. Daarna zal de inhoud van de loods, die voornamelijk gevuld was met bouw- en sloopafval, afgeblust worden. Tijdens het nablussen kan men in de direct omgeving nog last hebben van rook- of stankoverlast. Het advies van de brandweer is dan ook om ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten te houden.

Foto’s: Kristiaan Terlouw

IMG_6608_1024x683 IMG_6614_1024x683 IMG_6619_1024x683 IMG_6625_1024x683

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer