Tiplijn: 06-19541384

Gevaarlijk hangende takken boven speeltuin Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – Zondagmiddag rond 15.45 uur werd brandweer Oud-Beijerland gealarmeerd voor wat gevaarlijke hangende takken bij een speeltuin in Oud-Beijerland. Omdat hier mogelijk gevaar voor spelende kinderen kon ontstaan werd de brandweer er door de politie bij geroepen.

Ter plaatse werd bekeken hoe de takken het beste weggehaald konden worden. De takken werden eerst aan de buitenkant van de speeltuin afgezaagd waarna het gevaarte veilig naar beneden kwam zetten. Nadat de laatste gevaarlijk hangende takken werden afgezaagd konden de ‘spuitgasten’ weer retour kazerne. De gemeente van Oud-Beijerland handelt de inzet verder af.

Foto’s: Maries Willemsen

obl1 obl2 obl3 obl4 obl5

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer