Tiplijn: 06-19541384

(Update) Wie herkent dit verdwaalde meisje in Dordrecht?

10

DORDRECHT – De politie is opzoek naar mensen die het meisje van de foto herkennen. Het peutertje werd donderdagochtend aangetroffen op de Patersweg in Dordrecht. Het meisje was even hiervoor haar hond, een donkerkleurige labrador, aan het uitlaten maar raakte de weg terug naar huis kwijt.

Het ongeveer 3-jarige kind is blank, heeft blond haar tot de schouders en draagt een kleurig gestreepte trui. Vooralsnog is haar naam niet bekend bij de politie. De politie verzoekt iedereen die het meisje kent contact op te nemen via 0900-8844.

Update: De politie liet even voor 10.00 uur weten dat de identiteit van de peuter, dankzij het delen op Facebook, bekend is. De politie kan in verband met privacy niet vertellen hoe het meisje alleen op straat terecht is gekomen en is verdwaald.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

10 reacties

  • Natuurlijk laat je een 3 jarige niet alleen de hond uitlaten maar kinderen doen soms onverwachtte dingen, zoals de hond uitlaten zonder iets te zeggen.

   • Een kind van 3 die zonder dat de ouders het zien de deur uit kan gaan met een aangelijnde labrador,sorry hoor !

   • Wegens privacy mag de politie niks zeggen, dit is omdat ze geen toestemming hebben, en ineens de gezicht van het kind verbergen, doet een belletje rinkelen.

    Sorry, maar mijn vermoede is dit een incident geweest, en dat de ouders de hond wellicht niet wilde uitlaten of zelfs de kind erop uit hebben gestuurd.

 1. Een kind van 3 jaar een hond uitlaten………ik zou de ouders maar eens aan de tand voelen of dit meisje geen gevaar loopt bij zulke ouders !

 2. hopen dat zij veilig thuis komt wand een kind van 3 moet niet worden gelokt door een viezerik hier hopen dat de moeder wel een bon er voor krijgt wegens slecht op letten

Reageer