Tiplijn: 06-19541384

Man met pepperspray aangehouden na achtervolging in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Op dinsdagavond 4 augustus zagen twee wijkagenten omstreeks 20.00 uur op de Veerweg in Papendrecht een man rijden, die nog moest worden aangehouden inzake huiselijk geweld. Daarnaast had de man nog meerdere boetes openstaan. De agenten wisten de auto van de verdachte te stoppen en gingen over tot de aanhouding van de man, die zich hiertegen verzette.

Tijdens de worsteling die ontstond trok één van de agenten de pepperspray en spoot de man in het gezicht. De man wist zich los te rukken en ging er te voet vandoor. De wijkagenten zetten de achtervolging in en kregen hulp van een motorrijder en een surveillanceauto, waardoor de man een aantal straten verderop alsnog kon worden aangehouden en onder controle werd gebracht.

De man werd naar het bureau in Dordrecht vervoerd en had last van de pepperspray. Op het politiebureau werd nazorg verleend aan de man middels de oogdouche (zie foto) voordat hij werd ingesloten. De auto waarin in de man reed werd buiten gebruik gesteld wegens een openstaand vonnis. Tevens lagen er inbrekerswerktuigen in het voertuig, hiervoor krijgt de man proces verbaal.

Tekst en foto: Politie Papendrecht.

11800409_800532443378147_7018034385907578162_n

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer