Tiplijn: 06-19541384

Duitse drenkeling (62) gereanimeerd na val overboord

0

ZUID-BEIJERLAND – Een 62-jarige Duitser is dinsdagmiddag 4 augustus in het water van de Haringvliet terecht gekomen. De man voer met een zeiljacht nabij het eiland Tiengemeten en sloeg overboord. Twee andere opvarenden sprongen de man achterna om hem te redden.

Meerdere KNRM-reddingsboten, de politie, de ambulancedienst en een traumahelikopter rukten uit. De 62-jarige man kon uit het water worden gered en werd met spoed naar de wal bij Zuid-Beijerland gebracht. Ambulancepersoneel en medewerkers van de traumahelikopter reanimeerden daar de Duitser en brachten hem vervolgens naar het ziekenhuis.

De twee personen die de zestiger achterna sprongen raakten onderkoeld in het water. Zij zijn ter plaatse geholpen. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer