Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brandend wespennest in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is zaterdagavond 1 augustus 2015uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Moersbergen in Zwijndrecht. Ter plaatse waren de bewoners een muur aan het koelen met een tuinslang. In de muur bleek een wespennest te zitten dat in brand stond. De brandweer heeft het vuur geblust door schuim in de spouwmuur te spuiten. De schade bleef hierdoor beperkt. Of de wespen de brand en het schuim hebben overleefd, zal in de komende dagen blijken.

Foto’s: Robert van Loon.

Woningbrand moersbergen 001 (Medium) Woningbrand moersbergen 021 (Medium) Woningbrand moersbergen 031 (Medium) Woningbrand moersbergen 044 (Medium) Woningbrand moersbergen 089 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer