Tiplijn: 06-19541384

Man in gestolen auto aangehouden na achtervolging over A15

1

GORINCHEM – Een bestuurder van een gestolen auto is donderdagmiddag in Gorinchem aangehouden. De man reed met de gestolen auto langs een ANPR-camera. Die gaf meteen een teken dat de auto als gestolen gesignaleerd stond.

Achtervolging
Agenten reden achter de man aan. Ter hoogte van afrit Gorinchem-Oost kreeg de man een stopteken. Dit negeerde hij, waarop de achtervolging werd ingezet. Die duurde echter niet lang, want ter hoogte van knooppunt Gorinchem wisten de agenten de man klem te rijden nadat een medeweggebruiker remde. Hierna kon hij door agenten worden aangehouden.

Gestolen
Het gaat om een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De auto waarin hij reed bleek na onderzoek op 16 juli gestolen te zijn in Rozenburg. De verdachte bleek ook nog een vonnis van 15 dagen gevangenisstraf te hebben openstaan en diverse geldboetes. De man is ingesloten voor verder verhoor.

Foto’s: Marijn Mulder (ingezonden)

IMG-20150730-WA0002 IMG-20150730-WA0003 IMG-20150730-WA0000 IMG-20150730-WA0001

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. andrea van eck on

    Ik ben zo blij dat jullie dit soort figuren kunnen herkennen en aanhouden. Dit zijn nog niet de meest vreselijke feiten waar jullie mee te doen krijgen, maar blijf alert, voordat het allemaal nog erger wordt. En dat gaat het worden. Bescherm ons alstublieft.

Reageer