Tiplijn: 06-19541384

Scooter botst tegen afslaande auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een scooterrijder uit Alblasserdam is dinsdagmiddag 28 juli 2015 in botsing gekomen met een afslaande automobilist. Het ongeval gebeurde op de kruising Randweg / Vondellaan in Alblasserdam. De man op de (snor)scooter reed vanaf de Oude Torenbrug richting het Damdorp en de automobilist sloeg vanaf de Randweg af naar de Vondellaan. De twee kwamen op de kruising met elkaar in botsing.

Een ambulance kwam ter plaatse om de scooterrijder na te kijken. Hij bleek slechts lichtgewond te zijn geraakt. De automobilist kwam met de schrik vrij. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Bij de scooter ontstond schade aan de kappen. Aan de auto ontstond lichte lakschade.

IMG_5647 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer