Tiplijn: 06-19541384

Porsche raakt in slip en belandt in vangrail op de A16 bij Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een Porsche-bestuurder is maandagochtend 27 juli met zijn auto in een vangrail belandt. Rond 9.40 uur raakte de man met zijn auto in een slip door het natte wegdek. Vervolgens kwam hij tegen de vangrail tot stilstand. Het eenzijdige ongeval gebeurde op de A16 richting Dordrecht vlak voor de afslag bij de Plantageweg.

De bestuurder van de auto is door personeel van een ambulance nagekeken maar bleek niet gewond. Tijdens het ongeval werd er één rijstrook afgesloten voor verkeer. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Even na 10.15 uur werd de afgesloten rijstrook weer opengesteld voor verkeer.

Foto’s: Berging A. Barendrecht & Politie

imageCK6IpFbWIAAfSt_-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer