Tiplijn: 06-19541384

Meisje (17) weggelopen vanuit zorginstelling in Dordrecht

1

DORDRECHT – Sinds vrijdag 24 juli wordt een 17-jarig meisje vermist. Het meisje liep vrijdag weg vanuit een zorginstelling in Dordrecht. Vermoedelijk wilde zij naar de Zomercarnaval in Rotterdam gaan. Of zij hier ook is aangekomen is tot op heden niet bekend.

Signalement
De vermiste tiener is zo’n 1,65 meter lang en heeft zwart met rood haar. Opvallend is een litteken op haar voorhoofd waar ze goed aan te herkennen is. Het meisje zou een groene trui, een lichte spijkerbroek en Jordans sportschoenen dragen. Heeft u het meisje gezien of heeft u meer informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 of in geval van spoed via 112.

Update: Het meisje is maandag in goede gezondheid aangetroffen. 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Dit meisje is vandaag 18 jaar geworden. Volgens mij staat ze dan vrij om te gaan en staan waar ze wilt, aangezien zij vanaf vandaag volwassen is.

Reageer