Tiplijn: 06-19541384

Zomerstorm houdt brandweer in de regio bezig

0

REGIO – De harde wind die zaterdag over ons land trok heeft ook in de regio Zuid-Holland Zuid voor de nodige problemen gezorgd. Rond 11.00 uur kwamen bij de brandweer de eerste meldingen binnen van omgewaaide bomen, takken op de weg en andere stormschades.

Tot ongeveer 14.00 uur kwamen de meeste stormschade meldingen uit het westen van de regio. Onder andere in Zwijndrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Dordrecht, Strijen, Westmaas en Sliedrecht werd de brandweer op pad gestuurd. Halverwege de middag had de storm ook het oostelijk deel van de regio bereikt, waarop onder andere de posten Ottoland, Leerdam en Meerkerk meldingen kregen.

Sliedrecht
In de Vermeerstraat in Sliedrecht waaide een grote boom om. De boom kwam vlak naast een bedrijfsauto terecht en belandde in de tuin van een bewoner aan de Rembrandtlaan. De brandweer heeft de boom vakkundig verwijderd.

Foto’s: Ruben van der Sterren (Sliedrecht) & Cornelis Buitendijk (Hendrik-Ido-Ambacht)

101_5660 101_5669 110-0173 110-0189

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer