Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust branden bij bedrijven in Schoonrewoerd en Groot-Ammers

0

SCHOONREWOERD/GROOT-AMMERS – De brandweer heeft zaterdagochtend twee branden geblust in de regio. Even na 8.00 uur brak er brand uit bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Diefdijk in Schoonrewoerd. De brand, die woedde in een grote afvalcontainer, kon snel geblust worden. De schade bleef beperkt tot enkele gesmolten leidingen.

Even voor 8.15 uur brak er brand uit bij een kaashandel aan de Ambachtsweg in Groot-Ammers. Bij werkzaamheden aan een machine in het gebouw vatte de machine vlam. De brandweer wist de brand in de machine en in de afzuiginstallatie te blussen. Bij de brand raakte niemand gewond, wel werden enkele werknemers nagekeken door het ambulancepersoneel na het inademen van rook. Stichting Salvage zal de schade in het bedrijf gaan opnemen.

Foto’s: Stefan van Aarle (Groot-Ammers)

IMG_0349 IMG_0350 IMG_0351 IMG_0355 IMG_0362 IMG_0363

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer