Tiplijn: 06-19541384

Brandweer assisteert ambulancedienst in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In de Burgemeester de Bruinelaan in Zwijndrecht heeft de brandweer zaterdagmiddag rond 13.00 uur ambulancepersoneel geholpen met het afhijsen van een patient. Ambulancemedewerkers werden met spoed naar een adres gestuurd vanwege een medische melding.

Om het slachtoffer zo goed mogelijk te kunnen helpen moest de ladderwagen van de brandweer erbij komen om het slachtoffer horizontaal naar beneden te hijsen. Even leek het erop dat dit door een afgesloten hek niet ging lukken, waarop ook de tankautospuit van het Zwijndrechtse korps erbij werd geroepen. Een sleutelhouder was echter snel ter plaatse zodat het hek toch geopend kon worden.

Het slachtoffer is door de brandweer naar beneden gehaald en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

IMG_0345 IMG_0347 IMG_0353 IMG_0357 IMG_0362

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer