Tiplijn: 06-19541384

Man (30) aangehouden na achtervolging door Hendrik-Ido-Ambacht

2

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 30-jarige man uit Zwijndrecht is donderdagavond 23 juli aangehouden op de Laan van Welhorst. Rond 23.00 uur zagen agenten de man op het Noordeinde rijden. De bestuurder viel op doordat hij de rotonde in tegenovergestelde richting nam en vervolgens ook nog eens door rood reed.

Na deze overtredingen hadden de agenten aanleiding genoeg om de man een stopteken te geven. De bestuurder negeerde echter het stopteken en reed door. Na een korte achtervolging konden de agenten de man op de Laan van Welhorst aanhouden. Al snel bleek dat de man onder invloed van verdovende middelen was. Het rijbewijs van de  Zwijndrechtenaar is ingevorderd en de man zal een rijvaardigheidsonderzoek moeten ondergaan bij het CBR.

Foto: Martijn de Vries

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer