Tiplijn: 06-19541384

Scooter en bus botsen bij verkeerslichten in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 45-jarige scooterrijder uit Alblasserdam is dinsdagmiddag 21 juli 2015 gewond geraakt, nadat hij in botsing kwam met een lijnbus. Het ongeval gebeurde rond 16.20 uur op de kruising De Helling / Grote Beer in Alblasserdam. De lijnbus, bestuurd door een man uit Spijkenisse, reed vanuit Alblasserdam richting het Nieuwland Parc. De scooterrijder reed vanaf de Brug over de Noord en reed richting Papendrecht.

Ter hoogte van de verkeerslichten kwamen de twee met elkaar in botsing. De scooterrijder had last van zijn schouder en heeft mogelijk zijn sleutelbeen gebroken. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De buschauffeur bleef ongedeerd.

Er waren op het moment van het ongeval geen passagiers in de bus.

De politie heeft de scooter van de man naar een bedrijf in de buurt gebracht.

Foto’s: Willem de Wolf.

DSC_0001 (Medium) DSC_0003 (Medium) DSC_0006 (Medium) DSC_0009 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer