Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste knalt op Zwijndrechtse brug; rijbewijs drie dagen

3

ZWIJNDRECHT – Een automobiliste is maandagavond 20 juli op de Brugweg in Zwijndrecht op een wegafscheiding geklapt. De jonge bestuurster, die nog maar drie dagen in het bezit was van haar rijbewijs, raakte de stoeprand en knalde daarna tegen de wegafscheiding. Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur op de brug tussen Zwijndrecht en Dordrecht. Ambulancepersoneel keek de jonge vrouw na, ze bleek lichtgewond te zijn geraakt en slechts enkele schrammen te hebben.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf weggetakeld. Aangezien er geen remsporen zichtbaar waren op het wegdek gaat de politie er vanuit dat er niet geremd is en dat de oorzaak van het ongeval in onoplettendheid ligt.

IMG_2888 IMG_2892 IMG_2897 IMG_2900 IMG_2902 IMG_2903 IMG_2904 IMG_2908 IMG_2909

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Hoe krijg je het voor elkaar… Die zat waarschijnlijk gewoon lekker met ‘r telefoon te k*tkammen!

  2. Ach ja jong en wild net rijbewijs
    En denken dat ze kunnen rijden
    En dat ze de weg alleen hebben
    Wie weet is ze meteen wakker

Reageer