Tiplijn: 06-19541384

Uit Meerkerk vermiste 42-jarige man weer terecht

1

MEERKERK – Op maandag 20 juli werd een 42-jarige man vermist vanuit Meerkerk. De man verbleef in een instelling aan de Broekseweg in Meerkerk, maar daar was hij sinds maandagmorgen 04.00 uur niet meer gezien. Wel werd de man maandagmiddag in de omgeving van Lexmond en Ameide gezien. De politie maakte zich zorgen, omdat de man dringend medicatie nodig heeft.

Maandag werd om 20.00 uur door de politie een Burgernet-actie gestart. Door deze Burgernet-actie en het verschijnen van de vermissing in de media kwam bij de politie een groot aantal tips binnen, dat niet direct leidde tot het aantreffen van de man. Rond middernacht werd daarom een politiehelikopter ingezet. Later ‘s nachts werd de man aangetroffen, hij verklaarde wel de lichtjes van de politiehelikopter te hebben gezien. Voor zover bekend maakt de man het naar omstandigheden goed. De politie dankt een ieder die heeft uitgekeken naar de vermiste veertiger.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer