Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder klapt frontaal op auto

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 21-jarige motorrijder uit Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdagmiddag 17 juli 2015 ernstig gewond geraakt bij een frontale botsing met een auto op de Lekdijk tussen Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland. De man haalde een landbouwvoertuig in en kwam tijdens de inhaalmanoeuvre in botsing met een tegemoetkomende auto. Hij vloog na de botsing enkele meters door de lucht en kwam onderaan het dijktalud terecht.

Diverse politiewagens, twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. De motorrijder werd door de hulpverleners de dijk op getild. De man liep diverse breuken, waaronder een ernstige beenbreuk op. Hij is per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

De 29-jarige man uit Spijkenisse die de auto bestuurde bleef ongedeerd. Zijn vriendin, die op de bijrijdersstoel zat, raakte lichtgewond aan haar enkel. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de fors beschadigde voertuigen opgehaald.

IMG_4425 (Medium) IMG_8256 ??????????????????????????????? DSCF9426 DSCF9448 DSCF9460 IMG_8323 IMG_4453 (Medium) DSCF9486 IMG_4482 (Medium) DSCF9493

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer