Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brandgerucht in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – De Papendrechtse brandweer is vrijdagmiddag 17 juli 2015 met spoed uitgerukt voor een melding van een ‘brandgerucht’ in een woning aan de Burgemeester Boudet van Damstraat in Oud-Alblas. Ter plaatse bleek dat de bewoonster zich had buitengesloten en dat binnen in de woning nog koffie op het vuur stond. Omdat de timmerman onbereikbaar was, er niemand was met een reservesleutel en de koffielucht steeds duidelijker waarneembaar werd, werd de brandweer gebeld.

De brandweer verschafte zich toegang tot de woning via een raam dat op kiepstand stond. Er werd een stuk ijzer bij het kozijn weggeknipt, waarna één van de brandweerlieden via het raam de voordeur kon openen.

Eenmaal in de keuken gekomen, bleek de situatie mee te vallen. Er was geen brand en ook geen schade ontstaan. Nadat de bewoonster het advies had gekregen om haar woning te luchten en een timmerman te bellen om de schade aan het raam te repareren, ging de brandweer terug naar de kazerne.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_4330 (Medium) IMG_4336 (Medium) IMG_4337 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer