Tiplijn: 06-19541384

Botsing op Brug over de Noord

0

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn donderdagmiddag 16 juli 2015 met elkaar in botsing gekomen op de Brug over de Noord. Dit gebeurde rond 16.40 uur. Een 18-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht, met naast hem een 17-jarige dorpsgenoot, reed richting Alblasserdam. Midden op de brug werd er ineens geremd. De eerste auto’s konden dit nog voorremmen. De 18-jarige lukte dit niet. Hij botste tegen de auto voor hem. Dit voertuig werd bestuurd door een 43-jarige vrouw; ook uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Total loss
Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De drie inzittenden werden nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De achterste auto raakte total loss. Het voorste voertuig raakte voor duizenden euro’s beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de beide voertuigen weggesleept.

Jacht
Het wegverkeer werd tijdens de afhandeling van het ongeval omgeleid via de busbaan en de (te) hoge zeiljachten op de rivier de Noord moesten wat langer wachten op de opening van de brug.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_4297 (Medium) IMG_4302 (Medium) IMG_4308 (Medium) IMG_4315 (Medium)

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer