Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw aanhoudingen na neersteken agent in Leerdam

0

LEERDAM – In het onderzoek naar het steekincident op de Iepstraat waarbij een agent in burger gewond raakte, zijn drie nieuwe aanhoudingen verricht. De agent werd tijdens het surveilleren in zijn hand en rug gestoken. De man maakt het naar omstandigheden goed. Direct na het incident werd er al een 17-jarige jongen uit Leerdam aangehouden.

Maandagavond 13 juli werd een 17-jarige jongen uit Leerdam in zijn woning aangehouden. Dinsdagochtend werden nog twee verdachten aangehouden, een 20-jarige man uit Gorinchem en een 18-jarige man uit Leerdam. Alle drie de mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging tegen goederen en personen met letsel tot gevolg. De verdachte die eerder werd aangehouden is voorgeleid en in bewaring gesteld.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar het incident. Dinsdag 14 juli verrichte het onderzoeksteam buurtonderzoek om getuigen en meer informatie te verzamelen. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer