Tiplijn: 06-19541384

Man trekt mes bij ruzie in Dordrecht; één gewonde

0

DORDRECHT – Bij een ruzie in een slooppand aan de Troelstraweg in Dordrecht is dinsdagmiddag 14 juli rond 13.00 uur één persoon gewond geraakt. Tijdens de ruzie trok één van de twee mannen een mes, en verwondde de andere man hiermee. ‘Het gaat hierbij om twee dakloze mannen’, aldus de politie.

Het slachtoffer bleek na onderzoek in een ambulance slechts lichtgewond aan zijn arm en hals. De andere dakloze, die het mes trok, heeft de politie nog niet kunnen aanhouden. Wel werd er een inval gedaan in een pand aan de Frank van der Goesstraat omdat de man hier wel eens verbleef. Dit was echter zonder resultaat. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer