Tiplijn: 06-19541384

Man met mes aangehouden na achtervolging in Gorinchem

0
GORINCHEM – Agenten hebben zondagavond 12 juli een man met een mes aangehouden in Gorinchem. Rond 17.30 uur kregen agenten een melding dat een man in Arkel voor de deur zou staan met een mes. Hij bedreigde de bewoonster. Agenten zijn er direct naar toe gegaan.

Aanrijdend kregen zij door dat de man inmiddels was weggereden. Agenten zien de auto vervolgens korte tijd later rijden en geven de bestuurder een stopteken. Hier voldoet bestuurder niet aan. Er vindt een korte achtervolging plaats en op de kruising van de Lijsterbesstraat en Dokter Zwaanstraat in Gorinchem wordt de bestuurder klem gereden. Hierbij raken twee politieauto’s en de auto van de bestuurder beschadigd. De bestuurder stapt vervolgens uit met het mes nog in zijn handen. Hij wordt hierop gepepperd en aangehouden.

Het betreft een 54-jarige man uit Gorinchem. Het mes is in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek. De bestuurder en een agent raakten licht gewond door het uitklappen van de airbag. Zij zijn beiden nagekeken door ambulancemedewerkers.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC00970 DSC00973 DSC00988 DSC00997 DSC01023

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer