Tiplijn: 06-19541384

Ovenbrand in flatwoning Pieter de Hoochplaats Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse brandweer is zaterdagmiddag 11 juli 2015 met twee blusvoertuigen uitgerukt naar een brand in een flatwoning aan de Pieter de Hoochplaats. Net voor 13.00 uur werd een ovenbrand ontdekt in de keuken van de woning. Bij aankomst van de met spoed opgeroepen brandweer kwam er rook uit de woning. De spuitgasten wisten het keukenbrandje snel onder controle te krijgen en hebben de woning geventileerd. Er raakte niemand gewond. De stichting Salvage is vervolgens gekomen om de schade op te nemen en hulp te bieden aan de bewoners.

Foto’s: Wibrand de Wolf en Niels van Loon

DSC02904 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer