Tiplijn: 06-19541384

Fietsers gewond bij frontale botsing op het Pearl Buck-Erf in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een ongeval op het Pearl Buck-Erf in Dordrecht zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Even na 23.00 kwamen twee fietsers frontaal met elkaar in botsing. Omdat beide mannen na hun val buiten bewustzijn waren werd er naast twee ambulances ook een traumahelikopter opgeroepen.

Bij aankomst van de eerste ambulance bleken beide slachtoffers alweer goed aanspreekbaar. Hierop werd het Mobiel Medisch Team afgemeld. De twee mannen zijn naar een ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. Eén van de mannen kwam bij de val met zijn hoofd op een stoep terecht en liep hierdoor onder andere een flinke hoofdwond op. Het tweede slachtoffer raakte lichtgewond. De 16-jarige dochter van de man, die achterop de fiets zat, bleef ongedeerd.

Vooralsnog is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie zal in gesprek gaan met de slachtoffers.

IMG_0162-2IMG_0160-2 IMG_0171-2 IMG_0177-2 IMG_0181-2 IMG_0182-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer