Tiplijn: 06-19541384

Brandweer en politiehelikopter zoeken vermiste man (75) bij het Lingebos

0

GORINCHEM – Hulpdiensten hebben vrijdagavond in het Lingebos tussen Gorinchem en Spijk lange tijd gezocht naar een vermiste man. De man zou vrijdagmiddag gezwommen hebben in het Lingebos. Toen hij ’s avonds niet thuiskwam sloeg zijn familie alarm. Het gaat om de 75-jarige meneer Uittenbogerd uit Hendrik-Ido Ambacht.

Omdat de auto van de man wel werd aangetroffen in de omgeving van het Lingebos, lijkt het er alle schijn van te hebben dat hij daar nog steeds in de buurt is. De politie startte rond 20.00 uur een grote zoekactie. Daarbij werden ook burgers uit de omliggende gemeenten via Burgernet gevraagd uit te kijken naar de zo’n 1.90 meter lange man die een blauwe ruitjesblouse, een donkerblauwe broek en zwarte schoenen draagt. Hij zou een oranje-gestreept badlaken bij zich hebben gehad.

De politie zoekt met eenheden op de grond en een helikopter. Ook is de brandweer van Asperen ingezet bij de zoektocht op het water van recreatiegebied het Lingebos. De zoekactie leverde tot op heden niets op. Mensen die informatie hebben over de vermiste man worden verzocht om 112 te bellen.

ZHZActueel verstuurt belangrijk en opvallend nieuws sinds kort ook via WhatsApp. Wil je dit nieuws ook via WhatsApp ontvangen? Stuur dan ‘AAN’ naar 06 19 54 13 84 én voeg dit nummer toe aan je contactenlijst.

IMG_9793 IMG_9794 IMG_9795 IMG_9796 IMG_9805 IMG_9817

DSC_0103 DSC_0121

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer