Tiplijn: 06-19541384

Gorinchemmers aangehouden voor inbraak in Vuren

0

VUREN/GORINCHEM – In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juli heeft de politie op de Waaldijk in Vuren twee mannen aangehouden. Zij worden verdacht van het plegen van een woninginbraak.

Rond middernacht kreeg de politie een melding dat een man opvallend bij woningen naar binnen keek. Even later belde een getuige dat er licht brandde in een woning waar op dat moment niemand aanwezig zou zijn. Bij controle van de woning bleek er braakschade aanwezig. In de woning troffen de agenten een 26-jarige man uit Gorinchem aan. Deze man is aangehouden.

Tweede verdachte
De getuige meldde tevens dat, kort voordat de agenten ter plaatse kwamen, een grijze auto bij de woning was weggereden. Even later reed die auto opvallend langzaam langs de woning. De auto werd even later in de omgeving aangetroffen. De bestuurder was een 32-jarige man uit Gorinchem. Ook deze man is aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer