Tiplijn: 06-19541384

Gaslek bij woning in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – De Nieuw-Lekkerlandse brandweer is donderdagavond 9 juli 2015 uitgerukt naar een woning aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. De bewoner van de woning alarmeerde de brandweer nadat hij gepruttel hoorde onder de grond. De spuitgasten kwamen met spoed ter plaatse en na metingen bleek er sprake ven een gaslekkage. De brandweer heeft de directe omgeving van het lek afgezet en de locatie beveiligd in afwachting van de monteurs van energiebedrijf Joulz. Het gaslek is naar alle waarschijnlijkheid eerder ontstaan bij grondwerk in de tuin van de woning.

Foto’s: Jeffrey Reit en Niels van Loon

Gaslek Lekdijk Nieuw-Lekkerland (1) Gaslek Lekdijk Nieuw-Lekkerland (2) Gaslek Lekdijk Nieuw-Lekkerland (3)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer