Tiplijn: 06-19541384

Wasmachine vat vlam in woning Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Haarstraat in het centrum van Gorinchem is woensdag aan het begin van de middag brand ontstaan. Net na 12.00 uur spoedden hulpdiensten zich naar de betreffende woning.

Er bleek brand te zijn ontstaan in een wasmachine. Een bewoner probeerde de brand nog te blussen, maar ademde hierbij de nodige rook in. Hij moest door ambulancepersoneel worden nagekeken op rookinhalatie. De brandweer heeft de brand vervolgens definitief geblust. Volgens de politie is de brand waarschijnlijk ontstaan door kortsluiting. De schade bleef, op een afgebrande wasmachine na, beperkt.

Foto’s: Max Liet & Politie

DSC_0061 DSC_0067 DSC_0101 DSC_0109 CJYoyntUsAAxLtX

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer