Tiplijn: 06-19541384

Busje botst tegen vrachtwagen op A15

0

ALBLASSERDAM – Een man uit Sliedrecht is op dinsdagavond 7 juli 2015 met zijn bedrijfsbus achterop een vrachtwagen gebotst. Dit gebeurde op de A15 bij Alblasserdam richting Gorinchem. De bestuurder verklaarde dat hij van baan twee naar baan drie wilde gaan en zich daarbij vergiste in de snelheid van de vrachtwagen. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de bestuurder van het achterste voertuig na te kijken.

Hij bleek , op een klein schaafwondje na, ongedeerd te zijn gebleven. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft het busje meegenomen naar de carpoolplaats, zodat de lading daar overgeladen kon worden.

Er werd tijdens de afhandeling van het ongeval één rijstrook afgesloten.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_4096 (Medium) IMG_4106 (Medium) IMG_4119 (Medium) IMG_4132 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer