Tiplijn: 06-19541384

Vrouw breekt heup bij overval in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een 75-jarige vrouw uit Dordrecht is op donderdag 2 juli behoorlijk gewond geraakt toen ze in haar woning overvallen werd. De vrouw brak bij de overval haar heup en moest geopereerd worden.

Het slachtoffer had die donderdagmiddag wat boodschapjes gedaan en keerde rond 17.30 uur met haar auto terug bij haar huis aan de Noordhoevelaan, vlakbij de kruising met het Stadtvliedt. Toen ze haar voordeur opende, kreeg ze plotseling een duw van een onbekende man en viel ze voorover. De dader greep haar halsketting en rende in onbekende richting weg. Van hem is niet meer bekend dan dat hij een getinte huidskleur had.

Getuigen
De politie wil graag getuigen spreken. Wie de overval heeft zien gebeuren of de dader voor of na de overval heeft gezien wordt gevraagd de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is van harte welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionaal Team Overvallen van de politie in Rotterdam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Wat een verschrikkelijk zielig mannetje (ga er maar vanuit dat het geen vrouw was) om iemand te beroven, en dan nog een bejaarde dame. Van mij mogen ze bij hem beide benen breken.

Reageer